Descobriu els projectes del Liceu i associeu-vos-hi. La vostra col·laboració és decisiva per al seu desenvolupament i projecció en el temps.

Gràcies a vosaltres oferim una programació artística de qualitat, fem l'òpera més accessible, arribem a tota la societat i a la comunitat educativa, invertim en noves tecnologies i en les nostres instal·lacions.

LiceUnder35

Amb la voluntat de promoure la cultura i atreure al públic més jove, el Liceu desenvolupa el Programa LiceUnder35 destinat a menors de 35 anys. Vincular-se a aquest programa és una aposta per adaptar-se a les necessitats del públic del futur amb una mirada innovadora i oberta.

LiceuUnder35

LiceuApropa

El LiceuApropa dona resposta a la missió del Teatre de garantir l'accés de persones en situació de vulnerabilitat i fer-los partícips del Liceu. Treballem amb la visió compartida de ser un referent en oferir experiències accessibles i integradores per a tothom.

LiceuApropa

LiceuAprèn

Amb l’objectiu de seguir consolidant-se com a referència cultural tant pel que fa a l’òpera i altres arts, com a nivell educatiu, el Liceu accepta el repte d’adaptar-se al moment actual innovant en la creació d’espectacles i en l’oferta formativa.

LiceuAprèn

El Petit Liceu

El Liceu proposa una programació adreçada al públic infantil i juvenil amb segell propi: El Petit Liceu. Uns espectacles accessibles des de l’àmbit escolar o familiar.

El Petit Liceu

Òh!pera

El projecte ÒH! PERA neix amb la voluntat de complementar la formació de joves vinculats a la creativitat de la ciutat de Barcelona oferint-los l'oportunitat d'aprendre en un entorn real; una primera experiència professional amb el gènere operístic que compta amb la mentoria i l'acompanyament del Liceu.

Òh!pera

Temporada de dansa

Cada nova temporada el Liceu presenta companyies de prestigi internacional amb espectacles de referència.

Temporada de dansa

Liceu+

Liceu+ és la plataforma digital de continguts audiovisuals de distribució digital del Liceu, que té per objectiu fer-ne el contingut accessible i sense barreres. Des del seu llançament a l'octubre del 2021 i compta, actualment, amb aproximadament 16.000 usuaris registrats.

Liceu+ també facilita l'accés a continguts d'interès als participants dels programes pedagògics (LiceuAprèn) i socials (LiceuApropa).

Liceu+

Departament de Patrocini i Mecenatge

+34 93 485 86 31

mecenes@liceubarcelona.cat

 

Departament d'Esdeveniments i Lloguer d'espais

+34 93 485 99 21

venues@liceubarcelona.cat