Visita virtual

Google Street View

El Gran Teatre del Liceu obre per primer cop les seves instal·lacions perquè hi accedeixin els usuaris d’arreu del món gràcies a la col·laboració de Google i la Generalitat de Catalunya

El servei panoràmic de Google Maps permet accedir a molts dels racons del Teatre, des d’indrets emblemàtics com el Saló de Miralls fins a espais desconeguts pel públic com els departaments de sastreria i caracterització, l’interior de l’escenari o les sales d’assaig.

La visualització Street View permet visitar el Liceu en format de realitat virtual 360° gràcies a la col·laboració entre el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya i l’empresa nord-americana Google.

El Liceu

La Sala del Teatre actual és una rèplica exacta de la Sala original, en forma de ferradura, dissenyada per l'arquitecte Miquel Garriga i Roca l'any 1847. Té un aforament de 2.292 localitats, una alçada d'uns 20 m i una profunditat de 33m.

La Sala del Teatre és un dels espais teatrals més solemnes de l'arquitectura del segle XIX que incorpora les instal·lacions tècniques, de confort i de seguretat exigibles actualment. Té un aforament de 2.292 localitats, repartides en sis plantes, i és una de les sales operístiques més grans del món.

Sala d'assaig

La sala d'assaig Mestres Cabanes es troba situada sobre la sala principal i, per tant, té les mateixes dimensions que aquesta. És un espai amb llum natural que ofereix totes les possibilitats per desenvolupar qualsevol assaig d'òpera i de dansa.

Vestidors