Moisés Marín

Tenor
Image

Ha estat membre de l’Opera Studio de l’Accademia Nazionale di Santa Cecilia de Roma, supervisat per la soprano Renata Scotto.

Durant dues temporades va formar part del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo de València, on va poder cantar els rols de Gastone (La traviata), Rustighello (Lucrezia Borgia), Goro (Madama Butterfly), Spoletta (Tosca) i Schmidt (Werther).

Ha cantat amb artistes com Plácido Domingo, Gregory Kunde, Mariella Devia, Anna-Caterina Antonacci, Lianna Haroutounian o Marina Rebeka. L’han dirigit mestres com Ramón Tebar, Nicola Luisotti, Fabio Biondi o Henrik Nánási. Entre els seus compromisos recents trobem Albazar (Il turco in Italia) i Nathanaël i Spalanzani (Les contes d’Hoffmann) a Bilbao, Jaquino (Fidelio) a Oviedo, Remendado (Carmen) i Goro a Sevilla, a més de cantar al Teatro Real de Madrid, Òpera d’Oviedo, Palau de Les Arts de València i ABAO.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2018/19 amb Madama Butterfly, i hi ha tornat amb Lucia di Lammermoor (2020/21), Rigoletto (2021/22) i Tosca (2022/23).