Imagen

Nascut a Amorebieta (Biscaia). Ha estat deixeble de la soprano Giovanna Di Rocco, a més d’haver rebut classes de Raul Giménez, Eduard Giménez, Renata Scotto, Jaume Aragall i Montserrat Caballé, entre altres cantants.

Debutà interpretant Ferrando (Così fan tutte), i des d’aleshores ha assumit rols com ara Tonio (La fille du régiment), Fernando (La favorita) o Nemorino (L’elisir d’amore). També ha participat en produccions de Rigoletto, Cendrillon, Die Zauberflöte, Le devin du village, Il barbiere di Siviglia, Otello (G. Rossini), Fidelio i Roméo et Juliette. Ha cantat en teatres i auditoris reconeguts, com el Palau de la Música Catalana, Teatro de la Maestranza de Sevilla, Auditorio Nacional de Madrid, Teatro São Pedro de São Paulo (el Brasil), Teatro Arriaga Antzokia de Bilbao o La Faràndula de Sabadell.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2013/14 amb Cendrillon, i ha tornat amb l’Otello de G. Rossini (2015/16), Il viaggio a Reims (2017/18), Roméo et Juliette (2017/18) i La Gioconda (2018/19).

Temporada 2023-24

Adriana Lecouvreur ( UN MAJORDOM )