Capçalera Sondra Piotr

Concert Sondra Radvanovsky i Piotr Beczała

Centenari Puccini
Amb el suport de:

Concert Sondra Radvanovsky i Piotr Beczała

Cicle Simfònic de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu

Per celebrar el geni de Puccini, el Liceu convoca dues de les veus més estimades pel seu públic: Sondra Radvanovsky i Piotr Beczała. 

Giacomo Puccini, a qui commemorarem l’any 2024 amb motiu del centenari de la seva mort, és una de les últimes joies de l’òpera tradicional italiana. Les seves obres són objectes de fascinació a tot el món i han commogut totes les generacions d’amants de la música. El seu llenguatge aparentment senzill i alhora commovedor fa que Manon, Turandot, La bohème, Tosca o Madama Butterfly siguin inoblidables.

En dues vetllades extraordinàries, s’oferiran les àries i escenes més carismàtiques del catàleg líric puccinià. L’ocasió perfecta per retre homenatge al compositor que millor ha traduït les emocions dels personatges, però també per revisar la galeria de dones fortes que pateixen grans tragèdies sobre l’escena i la col·lecció d’homes que representen els detonadors de l’acció mateixa. Un compendi d’estats anímics de l’humà que porten la llavor de la desesperació. 

Puccini, com a paradís sonor, no podria trobar millors ambaixadors per evocar la dimensió tràgica que supera la literalitat, i així esdevenir una proposta portadora de temes universals que parla d’elements inherents a la condició humana com la vida, l’amor, el desig i la mort mateixa. Tornar a Puccini és comprendre que és un ideal modern de l’òpera que va obrir un nou univers d’expressions. 

Radvanovsky i Beczała, amb les seves inoblidables veus, oferiran sobre l’escenari del Gran Teatre del Liceu actituds, emocions i sentiments en aquest festival puccinià memorable.

Amb el suport de:

Logo Fundación Santander Fitxa

Dates i entrades

Torn A
Torn T
Durada aproximada
2h

Fitxa artística

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Directora
Keri-Lynn Wilson

Concert Sondra Radvanovsky i Piotr Beczała

Centenari Puccini
Torn A
Torn T