Imagen

Ha cantat als teatres de Viena, Zuric, Hamburg, Munic, Roma, Madrid o Barcelona, així com als Festivals de Salzburg, Garsington o Pesaro, entre d'altres. 

Molt actiu també en el repertori contemporani, recentment ha participat a les estrenes de les òperes Les Bienveillantes d’Hector Parra, i L'enigma di Lea de Benet Casablancas, en les quals els compositors van escriure els rols per a ell.  Ha estat dirigit per batutes com Bolton, Heras-Casado, Lopez Cobos, Luisi, Minkowski, Muti, Pons, Savall, Weigle i Zedda. En l’àmbit concertístic ha actuat a sales com el Queen Elizabeth Hall de Londres, o el Musikverein i Konzerthaus de Viena. Com a intèrpret de recital, en el seu repertori hi destaquen el Lied alemany i la cançó d'autor català. Ha enregistrat per segells com Harmonia Mundi o Unitel Classica.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2002/03 amb Il viaggio a Reims, i ha tornat en nombroses ocasions, les darreres  amb Così fan tutte (2014/15), El Pessebre (2015/16), Rèquiem de Mozart (2016/17), Roméo et Juliette (2017/18), L’enigma di Lea (2018/19) i el concert Mite i tragèdia d’Electra i Èdip (2021/22).