Imagen
David Hansen.

Nascut a Sydney, Austràlia. Estudià cant amb Andrew Dalton al Sydney Conservatorium of Music, i va seguir amb els seus estudis de cant amb James Bowman, David Harper i Graham Pushee.

Entre els seus compromisos per a aquesta temporada 2022/23 trobem la interpretació de rols com el d’Alessandro Cesare (Eliogabalo de Cavalli) en una nova producció de Calixto Bieito per a l’Opernhaus Zürich amb direcció musical de Dmitry Sinkovsky; Smeaton (Anna Bolena) al Théâtre Royal de la Monnaie amb direcció musical de Francesco Lanzillotta; Nerone (L’incoronazione di Poppea) amb la formació I Gemelli dirigida per Emiliano Gonzalez Toro al the Théâtre des Champs-Élysées de París, a més de cantar el mateix paper a Barcelona.

Entre els seus compromisos recents també trobem la interpretació del paper protagonista de l’òpera Serse de G.F. Händel al Badisches Staatstheater Karlsrude; la bruixa (Hänsel und Gretel) a la Den Norske Opera d'Oslo, així com Sesto (La clemenza di Tito) al Theater an der Wien, entre d’altres.

Debuta al Gran Teatre del Liceu.