Fes-te benefactor

Informació personal
Vull col·laborar amb el Gran Teatre del Liceu amb la següent aportació
Benefactor Jove: 500€
Benefactor: 1.500€
Benefactor: 3.500€
Benefactor: 8.000 €

Information message

Emissió del certificat de donació que dóna dret a la deducció legalment establerta de la quota de L'IRPF.
Modalitat de pagament

Missatge d'estat

El Gran Teatre del Liceu agraeix la seva aportació
Els informem que les dades personals facilitades en el present document seran incloses als fitxers informatitzats de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, amb la finalitat de fer-ne la corresponent gestió administrativa general, la tramesa d’informació d’activitats i eventualment la comercialització de serveis o productes propis i d’empreses col·laboradores del Liceu. I d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, amb una comunicació per escrit juntament amb la fotocòpia del seu DNI dirigida a la Fundació del Gran Teatre del Liceu, per correu postal: La Rambla 51 - 59, 08002 Barcelona; per fax: 93 485 99 28; o per correu electrònic ([email protected], indicant com a referència “LOPD”).

En compliment a la Llei de serveis de societats de la informació i comerç electrònic (LSSI), el donant fa constar que autoritza la Fundació del Gran Teatre Liceu i Serveis Culturals del Gran Teatre del Liceu SL per tal que pugui incloure les dades del donant en els seus fitxers informatitzats als efectes de la gestió administrativa general, la tramesa d'informació sobre les seves activitats i també la comercialització dels serveis o productes propis i d'empreses col·laboradores del Liceu. Si ho desitgeu, podeu exercir els vostres drets d'accès, rectificació i oposició adreçant per escrit a la Fundació del Gran Teatre del Liceu.

La vostra aportació al programa "Benefactors" tindrà una durada d'un any a partir de la data indicada en el formulari d'adhesió. El Gran Teatre del Liceu es posarà en contacte amb vosaltres abans de vencer aquest termini per a renovar la vostra participació.