Capçalera IBStage Galas

IBStage Star Galas

De Barcelona a Nova York

IBStage Star Galas

La màgia del ballet en el seu màxim esplendor

Les IBStage Star Galas tornen al Liceu amb un nou capítol emocionant en el seu viatge. 

Després de les seves espectaculars actuacions al Liceu, les gales volaran cap al cor de Nova York, actuant a l'escenari de l'emblemàtic New York City Center. L'edició d'enguany, titulada "De Barcelona a Nova York", ressalta l'abast global i el prestigi internacional de les IBStage Star Galas. 

Reconegudes per la seva excel·lència artística, les gales d'IBStage atreuen la crème de la crème del món del ballet, presentant talents de primer nivell en programes meticulosament dissenyats per delectar i inspirar. Aquests esdeveniments són un punt culminant en la comunitat del ballet, celebrats pels seus valors de producció impecables i la participació d'artistes convidats i coreògrafs de prestigi. Cada gala promet una mostra captivadora de la mestria del ballet, barrejant tant repertoris clàssics com contemporanis per crear una experiència inoblidable. 

Les IBStage Star Galas no són només actuacions; són una celebració de l'art del ballet, reunint passió, habilitat i creativitat en una exhibició espectacular. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge extraordinari De Barcelona a Nova York i forma part d'un esdeveniment que transcendeix fronteres, connectant audiències a través del llenguatge universal de la dansa. 

No et perdis l'oportunitat de presenciar aquestes actuacions de classe mundial i ser captivat per la màgia del ballet en el seu màxim esplendor.

Organitza:

Fundación Ballet de Catalunya
C/ Mare de Deu dels Angels, 90
08221 Terrassa
93 835 20 53
[email protected] 

Dates i entrades

Fitxa artística

Direcció general
Leo Sorribes
Codirecció
Elias Garcia
Directora de producció
Carmen Tanaka
Assistent de producció
Javier Baga
Director tècnic i d'il·luminació
Jaume Cañasveras

IBStage Star Galas

De Barcelona a Nova York