Ildebrando D'Arcangelo

Tornar
Baix

Es donà a conèixer gràcies a les seves interpretacions de personatges mozartians, com Figaro i el comte d’Almaviva (Le nozze di Figaro) i Leporello i Don Giovanni (Don Giovanni); els darrers anys ha incorporat al seu repertori rols verdians, com Attila, Fiesco (Simon Boccanegra) i Banco (Macbeth), així com Méphistophélès de Faust i La damnation de Faust.

Ha cantat als teatres de la Wiener Staatsoper, Royal Opera House de Londres, Deutsche Staatsoper de Berlín, Opéra National de París, Teatro alla Scala de Milà, Teatro Real de Madrid i Metropolitan Opera de Nova York, així com al Festival de Salzburg. L’han dirigit els mestres Claudio Abbado, Riccardo Muti, Myung-Whun Chung, Sir John Eliot Gardiner, Bernard Haitink, Nikolaus Harnoncourt, Tugan Sokhiev i Antonio Pappano. Artista del segell Deutsche Grammophon, la seva discografia inclou Don GiovanniAnna Bolena i un recull d’àries de Mozart i Händel.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 1999/2000 amb un concert de l’Orquestra Simfònica i el Cor del Liceu, i hi ha tornat amb Lucrezia Borgia (2007/08) i Il turco in Italia (2012/13).

Temporades Anteriors