Imagen

Nascuda a Madrid, es va diplomar en piano al Conservatorio Joaquín Turina de Madrid, i en cant a l’Escuela Superior de Canto de Madrid amb la professora Carmen Rodríguez. Actualment amplia els seus estudis amb Luca D’Annunzio. Ha guanyat diversos concursos de cant, com el Francesc Viñas, Ciutat d’Elda, Ciudad de Logroño i Ópera Tenerife. 

Debutà interpretant Clarita (La del manojo de rosas) al Teatro de la Zarzuela de Madrid i, seguidament, interpretà la Raquel (La corte del faraón) i Anquises (Vendado es amor, no es ciego). Va ser seleccionada per integrar-se a l’Ópera (e)Studio de Santa Cruz de Tenerife i debutar en el rol de Susanna (Le nozze di Figaro), que també va interpretar a Bolonya.

Des d’aleshores ha tornat a la ciutat canària per assumir els papers de Frasquita (Carmen), Olympia (Les contes d’Hoffmann) o el rol principal de Doña Francisquita. En les darreres temporades també ha interpretat Mademoiselle Jouvenot (Adriana Lecouvreur) al Teatro Massimo de Palerm, Elvira (L’italiana in Algeri) a l’Auditorio Manuel de Falla de Granada, Oscar (Un ballo in Maschera) al Teatro Campoamor d’Oviedo i Miss Ellen (Lakmé) al Teatro Real de Madrid, entre d’altres. 

Debutà la temporada 2018/19 al Gran Teatre del Liceu amb Tosca

Temporada 2022-23

Manon ( POUSSETTE )