Imagen

La seva relació amb la música la va iniciar als 6 anys, quan es va unir al cor del seu pare a l’església escocesa de Melbourne, Austràlia. Després d’aparèixer en diverses temporades d’Opera Australia i realitzar gires de concerts per Austràlia i Europa amb els seus pares, realitzà els estudis al Melbourne Conservatorium of Music i es va graduar amb honors l’any 2014. El 2016 es va traslladar a Europa per estudiar a la Schola Cantorum Basiliensis sota la tutela de Gerd Türk.

Ha guanyat el concurs de cant Cesti de l’any 2020, del concurs Schloss Weissenbrunn Bovicelli del 2020 i de la desena edició de Le Jardin des Voix (2021).

El seu repertori operístic inclou papers com el rol principal de L’Orfeo (C. Monteverdi), Ubaldo d’Armida (F.J. Haydn), Eumete i Giove d’Il ritorno d’Ulisse in patria (C. Monteverdi), Aeneas de Dido and Aeneas (H. Purcell), entre d’altres.

Actua habitualment amb Vox Luminis, Prefeti della Quinta i Le Miror de Musique, i ha actuat amb grups com Huelgas Ensemble, La Cetra i Voces Suaves, entre d’altres.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2021/22 amb Partenope.

Temporada 2022-23

Dido & Aeneas ( MARINER )

Dido & Aeneas ( MARINER )