Imagen

Nascut a Saragossa, va iniciar els seus estudis musicals als 8 anys i va destacar en piano, flauta i cant. Va obtenir el títol Superior de piano al Conservatori de Música Joaquín Rodrigo de València i es va titular en cant amb Miguel Bou. 

Va debutar en òperes com La bohème i Lucia de Lammermoor. Va dirigir l'Escolania de Ntra. Sra. Del Socorro a Benetusser abans d'aprovar oposicions pel cor del Gran Teatre del Liceu el 1993. Va perfeccionar la seva formació a la Neu Oper de Frankfurt a Alemanya i va debutar en rols de repartiment. 

Va guanyar el premi Juan Oncina al Concurs internacional de cant Tenor Viñas el 2001. Des del 2002, participa en produccions del Gran Teatre del Liceu i ha ampliat el seu repertori amb rols destacats com Des Grieux a Manon i Romeo a Romeo et Juliette, ambdues a la gira “Òpera a Catalunya”. 

A més, ha col·laborat en solitari en diverses produccions i festivals, consolidant una carrera internacional que inclou actuacions a Espanya i Itàlia. 

Va debutar al Gran Teatre del Liceu la temporada 2001/02 amb Henry VIII i ha tornat en nombroses ocasions, la darrera amb Turandot (2023/24).

Temporada 2023-24

Un ballo in maschera ( JUTGE )

Giuseppe Verdi