Imagen

Guanyadora de diversos premis Grammy i del Premi Olivier 2018, aquesta mezzosoprano nord-americana nascuda a Kansas ha destacat com a intèrpret de Händel, Mozart i Rossini, tot i que el seu repertori abasta des del Barroc fins a estrenes mundials de Jake Heggie, Michael Daugherty i Mark Adamo.

Els seus papers més recents inclouen Dido (Les troyens) a la Staatsoper de Viena, Sesto (Cendrillon) i Adalgisa (Norma) al Metropolitan Opera House de Nova York, el rol titular de Semiramide a la Bayerische Staatsoper de Munic i Charlotte (Werther) a la Royal Opera House de Londres. Recentment ha cantat Irene de Theodora a la Royal Opera House de Londres, ha interpretat Virginia Woolf en l'estrena mundial de The Hours de Kevin Puts al Metropolitan Opera House de Nova York i Patricia Westerford a Overstory Overture de Tod Machover a l'Alice Tully Hall de Nova York i el Centre de les Arts de Seül.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2005/06 amb Nabucco i ha tornat amb La cenerentola (2007/08), Cendrillon (2013/14), Maria Stuarda (2014/15), I Capuleti e i Montecchi (2015/16) i Agrippina (2018/19), així com en diversos concerts i recitals.

Temporada 2023-24