Imagen

Graduada Superior al Conservatori del Liceu, ha interpretat rols com el de Carmen dirigida escènicament per Emilio Sagi a Xangai i Nanquín, així com Leonora (La favorita) al Teatro Cervantes de Màlaga amb Ismael Jordi i Carlos Álvarez. Ha col·laborat a La verbena de la Paloma interpretant Rita amb els Amigos de la Ópera de La Coruña i I Puritani (Enrichetta) a l’Ópera de Oviedo. 

Inicià la seva carrera amb els Amics de l’Òpera de Sabadell interpretant papers com Dorabella (Così fan tutte), Amneris (Aida), Fenena (Nabucco), Adalgisa (Norma), Orfeo (Orfeo ed Euridice), Isabella (L'italiana in Algeri), Carmen, Éboli (Don Carlo), entre d’altres. També ha interpretat Zaida (Il turco in Italia) a Oviedo, Flora (La traviata) al Festival de Peralada, Maddalena (Rigoletto) a Bilzen, Lola (Cavalleria rusticana) a Palma, a més de participar a Moses und Aron al Teatro Real de Madrid.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2013/14 amb Cendrillon, i hi ha tornat amb La traviata, Les contes d’Hoffmann (2020/21), Rigoletto (2021/22) i Il trittico (2022/23).

Temporada 2023-24

Carmen ( MERCÉDÈS )

Georges Bizet

Carmen ( MERCÉDÈS )

L'òpera dels amics ( MEZZOSOPRANO )