Luca Pisaroni

Baix-baríton

Des del seu debut amb 26 anys al Festival de Salzburg amb la Wiener Philharmoniker, dirigit per Nikolaus Harnoncourt, ha cantat als principals teatres d’òpera, auditoris i festivals del món.

Ha participat en un gran nombre de gravacions per als principals segells discogràfics, amb títols com Don Giovanni i Rinaldo des del Festival de Glyndebourne; Le nozze di Figaro amb l’Opéra National de París; Così fan tutte, Don Giovanni i Le nozze di Figaro, des del Festival de Salzburg; Simon Boccanegra amb la Wiener Symphoniker, així com gravacions de Don Giovanni i Le nozze di Figaro amb la Mahler Chamber Orchestra dirigida per Yannick Nézet-Séguin. Entre els seus compromisos més recents hi ha l’enregistrament de Roméo et Juliette amb la San Francisco Symphony i la Missa en Do major de L. van Beethoven amb la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks, dirigida per Mariss Jansons, entre d’altres.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2018/19 amb L’italiana in Algeri, i hi ha tornat amb Agrippina en versió concert (2018/19).