Nicolas Testé

Baríton

Estudià piano, fagot i història de la música a París abans d’iniciar la seva carrera com a cantant. En l’apartat vocal, estudià al centre de formació lírica de l’Opéra National de París, i el 1998 va guanyar el segon premi del concurs Voix Nouvelles.

En la seva trajectòria professional ha cantat a la Metropolitan Opera de Nova York, Bayerische Staatsoper de Munic, LA Opera de Los Angeles, San Francisco Opera, Deutsche Oper de Berlín, Opéra National de París, Teatro di San Carlo de Nàpols, Grand Théâtre de Ginebra, Teatro La Fenice de Venècia, així com als festivals de Glyndebourne i Chorégies d’Aurenja.

El seu repertori inclou papers com Agamemnon (Iphigénie en Aulide), frère Laurent (Roméo et Juliette), Des Grieux (Manon), Claudius (Hamlet), Ferrando (Il trovatore), Sarastro (La flauta màgica), Jupiter (Castor et Pollux), Mephisto (Faust), els quatre malvats (Les contes d’Hoffmann), Basilio (Il barbiere di Siviglia) i Giorgio (I puritani).

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2015/16 amb el «Concert Diana Damrau», i hi ha tornat amb Hamlet en versió concert (2018/19).

2021/22

La flauta màgica ( Sarastro )
W. A. Mozart

2020/21

Norma ( Oroveso )
Vincenzo Bellini