'La Cenerentola' (© Yasuko Kageyama)

Òpera entre generacions

Una funció exclusiva al preu especial de 35€

La cenerentola
Dijous 30 de maig 
18h

El Liceu té el plaer de presentar-vos una iniciativa excepcional perquè vosaltres, amants de l'òpera, pugueu compartir aquesta passió amb les pròximes generacions: una funció exclusiva de La cenerentola de Rossini a un preu especial de 35€, ideal per gaudir amb els vostres fills, filles, nets, netes, fillols i filloles!

Desitgem que el públic d'aquesta funció sigui divers, amb una màgica barreja de persones de totes les edats!

Comprar

Com puc aconseguir les entrades?

  1. Feu click a COMPRAR ENTRADES i trieu les localitats. 
  2. Podreu escollir fins a 4 entrades per compra (amb un mínim de 2 entrades). 
  3. Com a mínim dos dels assistents cal que siguin de diferents generacions. Hi ha d'haver 20 anys de diferència d'edat (entre les dues generacions, com a mínim). 
  4. Una vegada hàgiu fet la compra de les entrades, per tal de descarregar-vos-les o bé d'imprimir-les, ÉS IMPRESCINDIBLE que indiqueu el nom complet, la data de naixement i el DNI de tots els assistents (això ho podreu fer just finalitzada la compra o més endavant, a la zona personal o a través de  l'email que rebreu amb les entrades). En cas de tractar-se d'un menor sense DNI, caldrà seleccionar l'opció "Passaport" i escriure la paraula MENOR.

Comprar

Al voltant de 'La cenerentola' de Rossini

Aquesta òpera és un vendaval de gran música, plena d’humor, servida pels millors cantants rossinians del moment, amb un producció signada per Emma Dante, que és delicada, plena de matisos subtils, però que també té una malenconia ombrívola i burlesca.

Un dramma giocoso ple d’aprenentatges per a la societat d’avui.

No us la perdeu!