Imagen
Sabina Puértolas

Formada com a cantant al Conservatori de Pamplona, Accademia Chigiana de Siena i Accademia Verdiana de Busseto. Ha cantat, entre altres països, als Estats Units, la Xina, Xile, Japó i, sobretot, Europa.

Entre el seu repertori més destacat trobem rols com Manon de Massenet, Marie (La fille du régiment), Gilda (Rigoletto), Amina (La sonnambula), Susanna (Le nozze di Figaro), Adina (L’elisir d’amore), Rosina (Il barbiere di Siviglia), Poppea (L’incoronazione di Poppea) i Rodelinda de Händel. Entre els seus compromisos recents trobem la seva participació a l’òpera Achille in Sciro de Corselli al Teatro Real de Madrid, i el paper de Carolina (Luisa Fernanda) al Teatro de la Zarzuela de Madrid.

Recentment també ha cantat en una Gala de música espanyola al Carnegie Hall de Nova York, Manon de Massenet al Teatro Municipal de Santiago de Xile, Partenope de Händel i Daria (Viva la mamma!) al Teatro Real, etc.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2002/03 amb Rossini i el reciclatge i hi ha tornat amb La sonnambula (2013/14), Così fan tutte (2014/15), La fille du régiment (2017/18) i Il viaggio a Reims i L’incoronazione di Poppea (2017/18).

Temporada 2023-24