Imagen

Ha rebut distincions de l’Imperi Britànic en els Queen’s Birthday Honors. Des de l’any 2020 es membre honorari de la Royal Philharmonic Society com a reconeixement pels seus serveis a la música. Ha cantat als festivals d’Aldeburgh, Edimburg, Lucerna, Salzburg, Tanglewood, Glyndebourne, Bayreuth i Ais de Provença, a més dels BBC Proms.

També ha cantat en teatres d’arreu del món: Metropolitan Opera de Nova York, Royal Opera House de Londres, Opéra National de París, Teatro Real de Madrid, Teatro alla Scala de Milà i Bayerische Staatsoper de Munic, entre d’altres. En el seu repertori hi trobem rols com el de Roméo (I Capuleti e i Montecchi), Lucretia (The Rape of Lucretia), Maria Stuarda, Marguerite (La Damnation de Faust), Nerone (L’incoronazzione di Poppea), La Princesa (Suor Angelica) o Waltraute (Götterdämmerung).

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2008/09 amb L’incoronazione di Poppea, i hi ha tornat amb Agrippina (2013/14), Tristan und Isolde (2017/18) i Pelléas et Mélisande (2021/22).

Temporada 2023-24