Una gala que revisa el repertori de la indiscutible soprano

La soprano barcelonina Victoria de los Ángeles hauria fet cent anys l’any 2023. Un centenari que ens serveix per adonar-nos de la seva enorme petjada dins el món de la lírica. 

Amb una vocació molt primerenca i estudis del Conservatori Superior del Liceu, guanya el Concurs de Ginebra, i la seva carrera internacional es desenvolupa molt ràpidament per teatres com l’Opéra de París, el Teatro alla Scala de Milà, la Royal Opera House de Londres, el Teatro Colón de Buenos Aires, el Metropolitan Opera House de Nova York, el Festival de Bayreuth… 

Al Liceu debuta l’any 1945 amb la Comtessa de Le nozze di Figaro i se succeiran grans èxits.  

Aquesta gala, que inclou algunes de les figures més destacades del panorama operístic, revisa el nucli del repertori de la indiscutible soprano amb una proposta escènica signada per Vincent Huguet que presentarà, sobre l’escenari, vestuari de la mateixa Victòria. 

Gala comissionada per Marc Busquets, director artístic del LIFE Victoria Barcelona. La perfecta ocasió per retre homenatge a una de les ciutadanes de Barcelona més universals: “Damunt de tu, només les flors”. 

Amb la participació de:

Maria Agresta
Louise Alder
Dame Sarah Connolly
Joyce DiDonato
Juliana Grigoryan
Sabina Puértolas
Fatma Said
Anne Schwanewilms
Nadine Sierra
Iréne Theorin
Marina Viotti
Piano
Julius Drake
Direcció d’escena i concepte
Vincent Huguet
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Director
Lucas Macías

novembre 2023

Torn B Compra

Més informació

Retransmissió

Segueix aquest concert en directe a Catalunya Música dimarts 7 de novembre a les 19:30h.