Capçalera Ermonela Jaho

Recital Ermonela Jaho

Amb el suport de:

Recital Ermonela Jaho

El seu primer recital en solitari al Liceu

Guanyadora del premi a Millor Artista de l’any en els International Classical Music Awards

Nascuda a Albània, Ermonela Jaho és sinònim de pura emoció. El Liceu acull el seu primer recital en solitari al teatre després de ser coronada com una de les reines d’aquest escenari. Guanyadora del premi a Millor Artista de l’any en els Internacional Classical Music Awards, Jaho arriba al Liceu després d’assolir un importantíssim èxit al Met de Nova York. 

Després d’unes primeres lliçons de cant quan tenia només 6 anys, quan tenia 14 anys la van portar a l’Òpera de Tirana per escoltar La traviata: un moment seminal en el qual va decidir convertir-se en cantant d’òpera. Quan tenia 19 anys ja era a Roma per continuar els seus estudis a l’Accademia Nazionale di Santa Cecilia. 

Les seves vibrants interpretacions i la seva excepcional identificació amb els papers que interpreta fan que Ermonela Jaho sigui una cantant irrepetible. 

 

Ovacionada als més grans teatres del circuit, ha estat ressenyada com “una de les grans intèrprets del verisme” i “un fenomen imparable”. El seu credo és que “per fer plorar els altres, primer has de plorar tu mateix”. Aquesta màxima personal queda manifestada en les dues heroïnes a les quals més vegades ha cantat: Butterfly i Traviata (més de trenta produccions de tots dos títols). 

El Liceu ha estat de sort de poder presentar-la en els rituals tràgics de Cio-Cio San, Desdémona, Antònia, Violetta, Liù i Suor Angelica. 

Amb un cuidat programa, que aplega autors belcantistes i compositors representatius del Romanticisme francès i italià, rebem dempeus aquesta artista sensible i única, sinònim de pell de gallina.

Amb el suport de:

Dates i entrades

Turn T
Approximate running time
1h 10min
Piano
Rubén Fernández Aguirre

Recital Ermonela Jaho

Turn T