Marina Rebeka i Gustavo Dudamel.

London Symphony Orchestra & Gustavo Dudamel

London Symphony Orchestra & Gustavo Dudamel

Dudamel es posa al capdavant de la llegendària London Symphony Orchestra

Una feliç relació col·laborativa entre mestre i orquestra de la qual serem privilegiats testimonis.

En aquesta vetllada única, Gustavo Dudamel, habitual del Gran Teatre del Liceu, es presentarà a l’escenari al capdavant de la mítica London Symphony Orchestra. 

El prestigiós director veneçolà, nom fonamental de la direcció de les darreres dècades, té fama internacional per les seves interpretacions tant del gènere simfònic com de l’operístic.

Director artístic i musical de conjunts com Los Angeles Philharmonic, l’Orquesta Simón Bolívar i en la ja anunciada nova posició a la New York Philharmonic, el seu lideratge s’estén més enllà dels grans auditoris fins a les aules, els cinemes i les plataformes digitals globals. 

Artista sensible i compromès, Gustavo Dudamel està convençut que la música pot transformar vides. Gràcies a la seva energètica direcció sobre el podi, i a la seva incansable defensa de l’educació artística ha donat a conèixer la música clàssica a nous públics arreu del món i ha contribuït a facilitar l’accés a les arts a innombrables persones de comunitats desfavorides. 

Un dels pocs músics clàssics que s’ha convertit en un autèntic fenomen de la cultura pop, Dudamel ha participat en pel·lícules com la nova adaptació de Steven Spielberg de West Side Story de Bernstein, Star Wars: El despertar de la Força, Mozart in the Jungle, Barri Sèsam i Els Simpson

Sens dubte, Dudamel encarna millor que cap altre la idea de perseguir un somni: violinista des de nen en un «núcleo» d’El Sistema, va tocant amb les diferents orquestres d’aquesta estructura, amant de la música, que dona oportunitats a nens en situació de feblesa i risc. Tindrà accidentalment la seva primera oportunitat en la direcció amb 13 anys, perquè el director d’orquestra previst arriba amb retard a la cita. Estava predestinat a ser un dels grans! 

En el marc d’una gira internacional, Dudamel es posa al capdavant de la llegendària London Symphony Orchestra per revisar el millor repertori simfònic de tots els temps, en el que serà un dels grans esdeveniments de la temporada musical de la ciutat. 

Una feliç relació col·laborativa entre mestre i orquestra de la qual serem privilegiats testimonis.

Approximate running time
1h 30min

Organitza:

Logo BCN Clàssics

Dates i entrades

Fitxa artística

LONDON SYMPHONY ORCHESTRA
Director
Gustavo Dudamel

London Symphony Orchestra & Gustavo Dudamel