Una nova temporada 2017/18 de grans veus

Les grans veus de la lírica en 13 títols de 10 compositors ratifica el Liceu com a referent internacional: Kaufmann, Hvorostovsky, Radvanovsky, Kunde, Domingo, Beczala, Zajick, Theorin, Vinke, Salsi, Pratt, Garifullina, Pirgu, Álvarez, Puértolas, de León, Metlova, Siri, Abdrazakov, etc.

Entrevista

Entrevista a Àlex Ollé

28 February 2022 Pelléas et Mélisande

El caràcter simbòlic de Pelléas et Mélisande et dona un marge de llibertat a l’hora d’interpretar la peça que habitualment no tens amb altres títols.

Entrevista Pelléas et Mélisande

En escena

En escena

28 February 2022 Pelléas et Mélisande

Experiència i subtilesa pera una òpera rica en ambigüitats.

Playlist

Playlist Pelléas et Mélisande

28 February 2022 Pelléas et Mélisande

Estrenada el 1902, Pelléas et Mélisande és la primera de les òperes modernes: Debussy va voler trencar amb les convencions del seu temps amb un llenguatge harmònic nou amb el qual aconseguia un so flotant, líric, que fugia de l’èpica i de la melodia tradicional.

Sobre la producció

Una experiència onírica en un món terrible

28 February 2022 Pelléas et Mélisande

En la seva producció de Pelléas et Mélisande, Àlex Ollé investiga en les capes simbòliques del text de Maurice Maeterlinck i ofereix una lectura de l’òpera de profunditat psicològica, plena de claus, enigmes, interpretacions obertes i una atmosfera fantàstica.

Pikovaia dama

26 January 2022 |

La gran i ja clàssica producció de Gilbert Deflo ens fa viatjar a la luxosa i decadent Rússia tsarista amb una tragèdia encarnada en la figura de l'heroi romàntic que, embriagat amb la victòria, pensa que la vida és només un joc. Lisa, Hermann i la comtessa. La bellesa, el destí i la fatalitat. La sort, l’amor i l’obsessió. És el triangle pèrfid sobre el qual planeja una de les músiques més belles i devastadores mai escrites.

Pages