Gemma Coma-Alabert

Mezzosoprano
Image

Va obtenir el primer premi del Conservatori Nacional de París i perfeccionà la seva formació a la Guildhall School of Music and Drama de Londres i a Le Studio de l'Opéra de Lyon.

Ha actuat a la Wheeler Opera House d'Aspen, Teatro Real de Madrid, Palau de les Arts de València, Teatro de la Maestranza de Sevilla, ABAO de Bilbao, Théâtre National de l'Opéra-Comique i Théâtre des Champs-Élysées de París, així com al festival de Peralada.

Treballa regularment amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC), amb qui ha interpretat obres com El Pessebre (P. Casals), Dante (E. Granados) i Rèquiem de Dvořák, i amb qui té previst cantar el Rèquiem de Verdi i El Giravolt de Maig.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2003/04 amb L’enfant et les sortilèges, i hi ha tornat en moltes ocasions, les darreres amb El Pessebre (2015/16), Le nozze di Figaro, Rigoletto i Rèquiem de Mozart (2016/17), Andrea Chénier (2017/18), Luisa Miller (2018/19), Lessons in Love and Violence, La traviata, el concert Sondra Radvanovsky: Les tres reines (2020/21) i La dama de piques aquesta mateixa temporada.