L’univers cinematogràfic de Juan Antonio Bayona s’apodera del Liceu

L’univers cinematogràfic del prestigiós director de cinema Juan Antonio Bayona, conegut mundialment per les seves espectaculars produccions, s’apodera de la Sala Gran del Liceu el proper 8 de desembre amb un extraordinari concert patrocinat per CUPRA. En motiu de l’estrena de la seva última pel·lícula La sociedad de la nieve, el concert serà una oportunitat única per submergir-se en l’atmosfera i emoció de les bandes sonores més emblemàtiques dels films del director.

La música prendrà vida amb l'Orquestra Simfònica del Vallès amb la batuta del reconegut mestre Fernando Velázquez, qui també firma les composicions de L'orfenat, Lo imposible i Un monstre em ve a veure. El cèlebre compositor Michael Giacchino és l’autor de les memorables bandes sonores de Jurassic World: el regne caigut i La sociedad de la nieve. El Cor Madrigal de Barcelona també participarà en la interpretació de la partitura a Jurassic World: el regne caigut

En paraules de J.A.Bayona, l’esdeveniment “serà una nit memorable on reviurem l'impacte de les meves pel·lícules a través de la poderosa connexió entre les seves històries i la música.” I afegeix: “Em fa molt feliç celebrar la música de les meves pel·lícules en un dels escenaris més impressionants del món, el Liceu, i de la mà dels seus extraordinaris compositors, Fernando Velázquez i Michael Giacchino”.

Concert patrocinat per:

Logo Cupra

Fitxa artística

Orquestra Simfònica del Vallès
Cor Madrigal
Director
Fernando Velázquez

desembre 2023

Programa

Fernando Velázquez 
Suite de L'orfenat
Suite de Lo imposible
Suite d’Un monstre em ve a veure

Michael Giacchino 
Suite de Jurassic World: El regne caigut 
Suite de La sociedad de la nieve 

Amb col·laboracions especials