Imagen

Col·labora habitualment amb les principals orquestres espanyoles i internacionals com Boston Symphony, Los Angeles Philharmonic, Toronto Philharmonic o Orchestra del Teatro La Fenice.

Entre d’altres l’han dirigit mestres com Rafael Frühbeck de Burgos, Juanjo Mena, Antoni Ros-Marbà, Guillermo García Calvo, Ralf Weikert o Roberto Abbado.

Ha cantat en festivals com el de Rossini de Pesaro i Tanglewood, a més d’actuar al Japó, l’Òpera de Colòmbia, Royal Opera House Muscat i Royal Opera House de Londres.

Entre els seus compromisos recents trobem La mort de Cléopâtre de Berlioz amb l’Orquestra de RTVE, la Novena Simfonia de Beethoven amb l’Orquestra i Cor Nacionals d’Espanya i amb la Real Orquestra Simfònica de Sevilla, en els dos casos dirigida per Juanjo Mena, i amb el Cor i Orquestra de RTVE amb direcció de Pablo González.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2003/04 amb Il mondo della luna, i hi ha tornat amb La forza del destino (2012/13), Götterdämmerung (2015/16) i Pikovaia dama (2021/22). 

Temporada 2023-24

Eugene Onegin ( OLGA )

Piotr Ilitx Txaikovski

Eugene Onegin ( OLGA )