Capçalera gala lírica

Gala lírica del Gran Teatre del Liceu

Gala lírica del Gran Teatre del Liceu

Quatre veus extraordinàries tocades per la divinitat

—Com pots parlar si no tens cervell? —va dir la Dorothy.
—No ho sé, però moltes persones sense cervell parlen dia i nit. No és cert? —va respondre l’Espantaocells.

Victor Fleming, El Màgic d’Oz

Aquesta Gala Lírica que organitza el Gran Teatre del Liceu és la irresistible invitació a ser complaguts per quatre veus extraordinàries tocades per la divinitat. 

Un quartet d’estrelles del firmament líric per revisar alguns dels moments més vibrants del catàleg verdià i verista i la literatura operística. 

Amb el seu gran carisma i les seves espectaculars veus, tindrem ocasió de viatjar per les emocions dels personatges més estimats del gènere. Una galeria de personatges i escenes inoblidables, però, alhora, exigents vocalment, que il·lustren l’extensió de la tessitura, la qualitat de la veu, la intenció de contribuir a fer (re)viure el personatge o l’aparent senzillesa en la seva enorme dificultat. 

Després de la impressionant Norma de Marina Rebeka al Liceu, del celebrat Turandot que va representar el debut en el rol d’Ekaterina Semenchuk de la temporada passada al costat del vibrant i heroic Calaf de Martin Muehle i amb Ludovic Tézier, després d’haver estat un dels millors Conte de Luna de la història del Teatre, tornen a l’escenari com reines i reis dels temples lírics més importants del planeta per fondre les seves impressionants veus per emocionar-nos. 

Astres adorats pel nostre públic liceista i pel públic d’arreu, aquesta gala lírica és la possibilitat de contenir en la nostra memòria l’instant d’una nota, una ària, un gest… que esdevindran eterns.

Dates i entrades

Torn F
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Gala lírica del Gran Teatre del Liceu

Torn F