Imagen
Janina Baechle.

Va estudiar musicologia i història a la Universitat d'Hamburg i, al mateix temps, va fer els seus estudis vocals a la Hamburger Musikhochschule amb Gisela Litz.

Després de formar part dels conjunts de l'Staatstheater Braunschweig i Hannover, es va incorporar al conjunt de la Wiener Staatsoper fins al 2010, i des d'aleshores col·labora regularment amb aquesta companyia.

Al llarg de la seva trajectòria ha cantat a les òperes estatals de Dresden, Hamburg, Munic, el Teatro alla Scala de Milà, Opéra national de Paris, els teatres d'òpera de Bordeus, Lió, Tolosa, San Francisco, Toronto i Buenos Aires, entre d’altres.

En concert ha actuat amb les Orquestres Filharmòniques de Dortmund, Dresden, Munic, Stuttgart i Viena, les Orquestres Filharmòniques de Nova York, Països Baixos i Hèlsinki, Hamburg i Viena, entre d’altres. Ha participat en gravacions de diversos CD i DVD.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2001/02 amb L’altra bohème i hi ha tornat amb Victorien Sardou a l’òpera (2003/04), Tristan und Isolde i Daphne (2010/11).

Temporada 2023-24

Eugene Onegin ( FILIPIEVNA )

Piotr Ilitx Txaikovski

Eugene Onegin ( FILIPIEVNA )