Imagen

Nascut a Bilbao, es formà en la seva ciutat natal.

Ha interpretat Ruodi (Guillaume Tell) a Amsterdam, Opéra Monte-Carlo, Théâtre des Champs-Élysées i Teatro Regio di Torino; Beppe (Pagliacci) a Tolosa de Llenguadoc i Santiago de Xile; Monostatos (La flauta màgica) al Teatro Real de Madrid; o El retablo de Maese Pedro al Petit Liceu.

En concert ha interpretat Tybalt (Roméo et Juliette) dirigit per Michel Plasson, La Atlántida amb Josep Pons, La Llama (Usandizaga) i Guglielmo Tell a Edimburg, Detroit, Chicago, Toronto i Nova York.

Ha actuat a Le Prophète al Théâtre du Capitole de Tolosa de Llenguadoc, Remendado (Carmen) a Madrid, Narraboth (Salomé) a l’ABAO, Dr. Cajus (Falstaff) amb la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks de Munic o Spoletta (Tosca) a Salzburg. Ha estat premiat al Concurs Internacional Manuel Ausensi. Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2002/03 amb L’occasione fa il ladro, ossia Il cambio della valigia, i hi ha tornat amb El retablo de Maese Pedro (2008/09), Der fliegende Holländer (2016/17), Manon Lescaut (2017/18), Turandot (2019/20) i Wozzeck (2021/22). 

Temporada 2023-24

Eugene Onegin ( MONSIEUR TRIQUET )

Piotr Ilitx Txaikovski

Eugene Onegin ( MONSIEUR TRIQUET )