Notícies

Nous concerts de cambra a l'Hivernacle del Parc de la Ciutadella

Barcelona, 4 d’abril de 2024
  • El Gran Teatre del Liceu programa els primers concerts que se celebraran a l’Hivernacle del parc de la Ciutadella, després de la seva reobertura el passat desembre. Aquest espai emblemàtic de Barcelona recentment restaurat es convertirà en l’escenari de quatre concerts de cambra els dies 26, 27 i 28 d’abril amb membres de l’Orquestra i el Cor del Liceu.
  • Aquesta iniciativa, que té el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona, busca apropar la música clàssica a la ciutadania i fer-la més accessible amb una experiència única en un entorn històric i encantador, tot fomentant la proximitat amb l'espectador i amb entrades a preus populars.
  • L’esdeveniment s’emmarca dins el cicle ‘Constel·lacions’, una entrega de concerts de cambra ideats pel mestre Josep Pons que van néixer amb la voluntat de donar visibilitat a les formacions constituïdes en el si de l’Orquestra Simfònica del Teatre. Realitzats en formats petits  i programes de curta durada, aquests recitals permeten oferir un íntim tast de música clàssica.
  • Les entrades per als concerts a l’Hivernacle, amb un aforament de 100 persones, ja estan disponibles a la pàgina web del teatre i taquilles a un preu de 3 euros.
  • El dia 24 d’abril tindrà lloc el tercer i últim concert de la temporada del cicle ‘Constel·lacions’ que es realitza al Foyer del Liceu. Dirigit per Francesc Prat, els solistes de contrabaix de l’Orquestra del Liceu, Joaquín Arrabal i João Seara, ofereixen un programa amb obres de Schubert, Wanhal, Haydn i Bottesini.
Front Web Hivernacle

 

El Gran Teatre del Liceu presenta els primers concerts a l'Hivernacle del parc de la Ciutadella, recentment reobert després de la seva restauració. Aquest espai emblemàtic, construït fa 135 anys, és l'escenari perfecte per a quatre concerts de cambra del 26 al 28 d'abril, amb membres de l'Orquestra i el Cor del Liceu. Aquesta iniciativa, sota el cicle 'Constel·lacions', ofereix una experiència única de música en un entorn històric i encantador, tot fomentant la proximitat amb l'espectador i amb entrades a preus populars.

Concert Cambra Constel·lacions
Concert de cambra dins del cicle 'Constel·lacions' (© Sergi Panizo)

El dia 24 d’abril tindrà lloc el tercer i últim concert de la temporada del cicle ‘Constel·lacions’ que es realitza al Foyer del Liceu. Dirigit per Francesc Prat, els solistes de contrabaix de l’Orquestra del Liceu, Joaquín Arrabal i João Seara, ofereixen un programa amb obres de Schubert, Wanhal, Haydn i Bottesini.

Hivernacle Parc Ciutadella

 

L’Hivernacle del parc de la Ciutadella forma part dels equipaments que componen l’Eix Patrimonial i Científic de la Ciutadella del Coneixement, conjuntament amb el Castell dels Tres Dragons, l’Umbracle i el Museu Martorell. Construït fa 135 anys per Josep Amargós i Samaranch, va formar part dels edificis de l’Exposició Universal del 1888, i en l’actualitat està protegit com a Bé Cultural d’Interès Local.  Consisteix en un espai enjardinat de caire modernista distribuït en tres àmbits: la Nau Central, la Nau Magnòlies i la Nau Picasso. Es tracta d’un dels exemples més destacats de l’arquitectura del ferro que es va desenvolupar a Barcelona a finals del segle XIX i també destaca per les seves decoracions, que acaben de ser restaurades i recuperades, i que llueixen de nou amb tota l’esplendor. 

Amb el suport de:

Logo ICUB

 

Més informació i programa

Comprar