Un recorregut fascinant per l'obra de Paco de Lucía

Quan la seva companyia compleix 25 anys, Sara Baras vol retre homenatge al geni per antonomàsia de la guitarra, Paco de Lucía, des del respecte, l'estimació i l'amor que es professaven mútuament. Així neix Vuela, un espectacle creat per ser inoblidable, per transportar-nos un cop més a aquest màgic món que només Sara Baras és capaç de crear.

Afrontant en aquesta ocasió la responsabilitat de fer tribut al geni d'Algeciras, aquest viatge coreogràfic està format per 15 peces úniques, on cadascuna d'elles girarà entorn d'una paraula, creant així, amb el nostre llenguatge flamenc, paraules en moviment.

Un recorregut fascinant dividit en quatre actes, cadascun d'ells teixeix una narrativa poderosa. 'Madera', que ens recorda la força de les arrels, la calidesa de l'ésser. 'Mar', que ens convida a navegar en la passió i ser com l'aigua. 'Muerte', una manera d'explorar les emocions humanes des del més profund. 'Volar', l'única forma de fugir sense córrer, només deixar-se portar per la celebració i l'alegria, una oportunitat que només la música, la dansa i els sentiments ens poden oferir.

“Gràcies a totes les persones que han fet possible aquests 25 anys de companyia, especialment al públic, sense ell, res hauria estat possible”

“Donde volver a sentir,
donde volver a soñar,
donde poder descubrir,
un sitio en la eternidad donde bailar para ti,
donde yo pueda volar,
buscando la libertad,
volar, volar yo solo quiero volar,
volar, volar para poderte bailar,
volar, volar, te busco en la inmensidad…”

Imagen
Front Web Sara Baras

 

Organitza:
Concert Studio
C/ Moià, 14. Baixos.
08006 Barcelona
933632510
consultas@concertstudio.com

març 2024

Compra