Un clàssic del nostre Nadal: art, delicadesa i precisió! 

El conte de Nadal (A Christmas Carol) de Charles Dickens, publicat originalment en anglès l’any 1843, narra la història d’un home avar, egoista i ple de cicatrius aparentment irreversibles (Mr. Ebenezer Scrooge) i la seva conversió després d’una sèrie de visites de fantasmes durant la nit de Nadal. Escrita en plena època victoriana i amb un sentit melangiós cap al passat, el Nadal i els valors de fer pinya contra la cobejança, va tenir una enorme popularitat. 

Amb la idea de mostrar els matisos d’aquest magistral text de Dickens, Albert Guinovart ens regala una partitura bellíssima, sensible i plena de contrastos. Una música al servei de les paraules que dibuixa tots els personatges de la narració. 

Dinamitzant l’acció musical, els dibuixos de sorra de Borja González (Cia. Ytuquepintas) li donen un punt encara més poètic. Sobre una taula de llum artesanal i en total sincronia amb la música i el text, va modelant la il·lustració amb sorra per evocar les diverses escenes i els diversos personatges de la narració. 

VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió, juntament amb l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu ofereix un clàssic del nostre Nadal: art, delicadesa i precisió! 

Recomended for ages 8 and above

Amb la col·laboració de:

Fundació Música Ferrer-Salat
Fundació Conservatori Liceu

Amb el suport de:

Renfe

 

 

 

  • Durada aproximada 1h 10min

Fitxa artística

Música i piano
Albert Guinovart
Adaptació del text i coordinació escènica
David Pintó
Art amb sorra
Borja González (Cia. Ytuquepintas)

Repartiment

Solistes
Veus - Cor infantil Amics de la Unió
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Amb la participació de músics del Conservatori del Liceu
Direcció
Josep Vila Jover

desembre 2023

Compra
Compra

Funcions escolars

desembre 2023

Pack El Petit Liceu

Compra tres o més espectacles diferents d’El Petit Liceu i aconsegueix:

  • 20% descompte (màxim 3 persones)
  • 40% descompte (per a 4 persones)

Comprar

Per a preparar l'espectacle

Reserva funcions escolars

Registra't a laCultivadora per accedir a funcions úniques segons el teu vincle amb el centre educatiu, com la reserva d’entrades per grups o la descàrrega de recursos bloquejats.