Israel Fernández, la futura veu del flamenc

Israel Fernández ha estat categoritzat per molts com la futura veu del flamenc. El seu art ha conquerit artistes de la talla de Rosalía, Dellafuente o C Tangana, entre d'altres, i l'ha fet ser un dels tres únics artistes nacionals a gravar una Color Session.

En aquesta ocasió presenta el seu nou espectacle: Pura Sangre; un treball introspectiu en què Israel ens acosta la seva manera de sentir i de relacionar-se amb el seu univers més proper. Aquesta obra, la més personal del cantaor fins ara, s'entén com un al·legat clar i directe a la veritat ia la barreja eclèctica de cultures, referències i musicalitats de què beu el seu autor principal.

A la part merament musical, l'artista torna a compondre i signar cadascuna de les lletres i melodies que formen part d'aquest disc. Totes i cadascuna de les pistes del recopilatori respiren una tradició creativa i adaptada als ritmes contemporanis amb un discurs melòdic hipnotitzant i perfectament cohesionat.

A més, com és costum en els seus últims projectes, Israel Fernández torna a recolzar-se en un altre dels grans genis del flamenc contemporani, Diego del Morao, que participa com a part fonamental del tàndem en la producció de l'àlbum. Com a cirereta del pastís, i com a part de la fusió avantguardista de Pura Sangre, el referent en música electrònica Pional també se suma com a col·laborador estrella dins del LP.

Organitza:
Concert Studio
C/ Moià, 14. Baixos.
08006 Barcelona
933632510
consultas@concertstudio.com

January 2024