Imagen

Nascuda a Guatemala, finalitzà els estudis musicals el 2012. L’any 2019 guanyà el primer premi del concurs Operalia i també el Premi Pepita Embil de sarsuela. Ha rebut diverses distincions més, com el Prix Lyrique du Cercle Carpeaux, el premi Bel Canto 2012 del Festival de la Canzone Italiana, el tercer premi del Concurs Internacional de Cant Veronica Dunne 2016, el primer premi del Concurs Otto Edelmann 2016, el premi Oper Burg Gars a Viena i el segon premi del Concurs Tenor Francesc Viñas 2017, a més de sis premis extraordinaris.

Entre els seus propers projectes trobem papers com la comtessa (Le nozze di Figaro) a Frankfurt i Luxemburg, Mimì (La bohème) a Toló i Tòquio, Juliette (Roméo et Juliette) a Houston, i Micaëla (Carmen) al Festival de Sanxay (França). L’any 2019 signà un contracte amb el segell Audax Records, amb el qual ha publicat l’àlbum Dussaut & Covatti, amb obres d’aquests dos compositors francesos, acompanyada al piano per Iñaki Encina Oyón.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2017/18 amb Il viaggio a Reims, i hi ha tornat amb Les contes d’Hoffmann (2020/21).

Temporada 2023-24

Carmen ( MICAËLA )

Georges Bizet