Bejun Mehta

Tornar
Contratenor

El seu repertori va del Barroc a la música contemporània i és un cantant habitual dels principals teatres d’òpera del món, com la Royal Opera House de Londres, Teatro alla Scala de Milà, Theater an der Wien, Staatsoper de Berlín, Bayerische Staatsoper de Munic, La Monnaie de Brussel·les, Nederlandse Opera d’Amsterdam, Teatro Real de Madrid, Opernhaus de Zuric, Opéra National de París, Metropolitan Opera de Nova York, Lyric Opera of Chicago, LA Opera de Los Angeles, així com als festivals de Salzburg, Glyndebourne, Ais de Provença o Wiener Festwochen. Com a concertista ha treballat als principals auditoris del món, a ciutats com Amsterdam, Londres, Viena, Nova York, Brussel·les o París.

La seva extensa discografia, amb més de vint-i-cinc treballs, ha estat àmpliament valorada, amb premis com un Grammy, Echo Klassik, Diapason d’Or, Opera Award o Le Diamant d’Opéra Magazine, entre d’altres.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2006/07 amb un recital, i hi ha tornat amb un nou recital (2009/10), Tamerlano (2010/11) i un altre concert (2012/13).

Temporades Anteriors