Front Web Loquillo

Loquillo

25è Banco Mediolanum Festival Mil·lenni

Loquillo

Antología Poética: 30 años de Transgresiones

Loquillo torna als teatres, auditoris i festivals amb un nou espectacle acompanyat d'una gran banda per oferir la seva faceta poètica, sense perdre la força i passió dels seus directes. Al 1994, Loquillo ja es va atrevir a portar la poesia cantada als escenaris. 

Des de llavors, ha gravat diversos discos basats en la poesia contemporània, i ara recopila el millor d'aquesta obra en “Antología Poética: 30 años de Transgresiones” (doble CD). Un treball amb 30 temes que veurà la llum a la primavera, inclourà adaptacions de Bernardo Atxaga, Julio Martínez Mesanza, Mario Benedetti, Jacques Brel, Luis Eduardo Aute, Luis Alberto de Cuenca o Jaime Gil de Biedma, entre d'altres. Poetes han estat els seus referents després de la publicació de “La vida por delante” (1994), “Con elegancia”(1998), “Mujeres en pie de guerra”(2004), “Su nombre era el de las todas las mujeres” (2011) y “Loquillo en Madrid” (2012). 

Aquest projecte el portarà de nou als teatres acompanyat d'una gran banda per oferir la seva faceta poètica, sense perdre la força i passió dels seus directes.

Organitza

Concert Studio 
C/ Moià, 14. Baixos. 08006 Barcelona 
933632510 
consultas@concertstudio.com

Dates i entrades

Loquillo

25è Banco Mediolanum Festival Mil·lenni