Imagen

Formada amb Ana Luisa Chova, Montserrat Caballé, Elena Obraztsova i Wolfram Rieger, ha cantat al Palau de la Música Catalana, Teatro Real de Madrid, Philharmonie de París i Concertgebouw d’Amsterdam.

L’any 2008 va rebre diversos premis al Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas per les seves interpretacions de Mozart, Puccini, Rossini i Wagner.

També ha estat premiada la seva gravació en el paper protagonista (Francina) de Cançó d’amor i de guerra de Rafael Martínez Valls. Distribueix la seva carrera entre els camps de l’òpera, l’oratori i el lied.

Ha cantat amb el mestre Jordi Savall en diferents escenaris europeus presentant obres de Bach. En el camp simfònic i l’oratori, ha interpretat, entre d’altres, la Novena de Beethoven i la Segona de Mahler, amb els mestres Gustavo Dudamel i Víctor Pablo Pérez.

Al Gran Teatre del Liceu ha participat en concerts, com El pessebre (2015/16) i en dues edicions de l’Off Liceu-Diàlegs Musicals (2016/17), tot debutant amb un rol operístic a l’escenari principal en aquesta producció.

Temporada 2022-23

Temporada 2023-24

Turandot ( LIÙ )

Giacomo Puccini