Imagen
Nauzet Valerón

Va estudiar música al Conservatori Professional de Música de Las Palmas, obtenint el títol professional. Va continuar els seus estudis a l'Escola Superior de Cant de Madrid amb el tenor Juan Lomba i després va perfeccionar les seves habilitats amb Francisco Ortiz i Dolors Aldea. Va fer un postgrau a la Universitat Mozarteum de Salzburg amb el tenor Siegfried Jérusalem. 

Com a solista en òpera, ha interpretat rols com Romeo (Roméo et Juliette), Don Ottavio (Don Giovanni), Florville (Il signor Bruschino), Nemorino (L'elisir d'amore), Ferrando (Così fan tutte), Fenton (Falstaff) i diversos rols a King Arthur, entre d'altres. 

En música de concert i oratoris, ha destacat com a solista en obres com la Fantasia per a piano, cor i orquestra en do menor, opus 80 de Beethoven, el Requiem de Mozart, la Gran Missa nº 17 en do menor de Mozart, el Messies de Haendel, Judes Macabeu de Haendel, la Missa San Nicolás de Haydn, el Stabat Mater de Domenico Scarlatti, el Miserere de Francesco Scarlatti, la Missa en sol major de Schubert o el Requiem de Verdi, entre d'altres. 

Va debutar al Gran Teatre del Liceu la temporada 2022/23 amb Il trovatore.

Temporada 2023-24

Un ballo in maschera ( JUTGE )

Giuseppe Verdi