Imagen
Vannina Santoni

Després dels seus primers èxits amb Donna Anna a Itàlia i a la Royal Opéra de Versalles, va ser reconeguda per les seves interpretacions immersives emocionalment.

Es va destacar amb el seu triomf el 2018 a La traviata al Théâtre des Champs-Elysées, on va mostrar la seva habilitat per combinar el lirisme pur amb el fervor dramàtic. Durant la temporada 2023/24, interpretarà el paper de Fiordiligi a Così fan tutte a l'Òpera de Zuric i a París.

Durant la temporada 2022/23 va incloure papers com Mimì a La bohème al Théâtre du Capitole i Mélisande a Lille. Actuacions remarcables van incloure Iphigénie en Tauride a Montpeller i Grisélidis al Théâtre des Champs-Elysées. Per acabar la temporada, va inaugurar el Rheingau Musik Festival amb el Stabat Mater de Poulenc, dirigit per Alain Altinoglu. Entre els moments recents destacats es troben Juliette al Teatro alla Scala de Milà, Manon amb l'Orchestre National de Lyon i Mélisande al Théâtre des Champs-Elysées.

En destaquen, també, els seus papers a la nova producció de Laurent Pelly i el seu debut a Le Soulier de Satin de Marc-André Dalbavie a l'Òpera de París, així com la seva interpretació de les Quatre últimes cançons de Strauss amb la Camerata Mahleriana a Vichy.

Debuta al Gran Teatre del Liceu.

Temporada 2023-24

Turandot ( LIÙ )

Giacomo Puccini