Mariusz Kwiecień

Baríton

Nascut a Cracòvia, va estudiar a l'Acadèmia de Varsòvia i va ser guardonat a diversos concursos de cant: Belvedere de Viena, Francesc Viñas de Barcelona i a Cardiff. També va ser membre del Metropolitan Opera’s Lindemann Young Artist Development Program. Cantant habitual en escenaris internacionals com ara la Metropolitan Opera de Nova York, San Francisco Opera, Royal Opera House de Londres, Opéra National de París, Wiener Staatsoper, Bayerische Staatsoper, LA Opera de Los Angeles i Santa Fe Opera, entre d’altres, l’han dirigit els mestres Gustavo Dudamel, Valery Gergiev, Antonio Pappano, James Levine i Maurizio Benini.

El seu repertori inclou Don Giovanni, Ievgueni Onieguin, Król Roger, Don Pasquale, La bohème, I puritani, Così fan tutte, Pagliacci, Le nozze di Figaro, Don Carlo, L'elisir d'amore, Les pêcheurs de perles i Lucia di Lammermoor.

Al Gran Teatre del Liceu va participar al concert dels premiats del Concurs Viñas l’any 1998, i hi va debutar com a professional la temporada 2014/15 amb Don Pasquale. Hi ha tornat amb Don Giovanni (2016/17).

2014/15

Don Pasquale (Dottor Malatesta)
Gaetano Donizetti