Image
Anna Tobella.

Llicenciada en cant al Conservatori Superior de Música del Liceu, durant la seva trajectòria professional ha estat premiada en concursos internacionals de cant com ara el Jaume Aragall a Catalunya, el Riccardo Zandonai a Itàlia i el Concurs Internacional Tenor Viñas. En l’àmbit de la música contemporània i fusió és membre de les formacions Blua maro amb el guitarrista Eugeni Muriel i Morphosis ensemble amb el compositor Joan Bagés i un grup d’instrumentistes especialitzats en aquest estil.

D’entre els seus compromisos recents trobem la interpretació de Maddalena (Rigoletto) i Carmen al Palau de la Música Catalana, Smeton (Anna Bolena) a l’ABAO de Bilbao, Suzuki (Madama Butterfly) de gira per Catalunya i Amneris (Aida) al Teatro Campoamor d’Oviedo, entre d’altres.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2006/07 amb Manon, i hi ha tornat en diverses ocasions, les darreres amb Die Zauberflöte (2011/12), L’Atlàntida, Die Walküre i Suor Angelica (2013/14), Maria Stuarda i Così fan tutte (2014/15). Tot i que ja abans havia participat en espectacles del Petit Liceu.