Image
Laurent Naouri.

Estudià al Centre National d'Insertion Professionnelle d'Artistes Lyriques (CNIPAL) de Marsella i a la Guildhall School of Music and Drama de Londres.

El seu repertori va del barroc a l’òpera contemporània. Ha cantat els quatre personatges malvats (Les contes d’Hoffmann) a París, Nova York, Madrid, Aurenja, Zuric, Milà, Barcelona i Munic; Golaud (Pelléas et Mélisande) a París, Glasgow, Salzburg, Berlin, Madrid, Barcelona, Los Angeles, Aix-en-Provence; Comte d’Almaviva (Le nozze di Figaro) a Aix-en-Provence i Tòquio, Falstaff a Lió, Santa Fe i Glyndebourne; Pandolfe (Cendrillon) a Barcelona, Sharpless (Madama Butterfly) a Nova York, Fieramosca (Benvenuto Cellini) a Amsterdam, Méphistophélès (La Damnation de Faust) a l’Opéra de Lyon i amb la Dallas Symphony Orchestra, així com el Marquis de la Force (Dialogues des Carmélites) a la Bayerische Staatsoper de Munic, entre d’altres.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2011/12 amb Pelléas et Mélisande, i hi ha tornat amb Les contes d’Hoffmann (2012/13) i Cendrillon (2013/14). 

Temporada 2022-23

Manon ( EL COMTE DES GRIEUX )