Image
Front Web Bayona
  • Abans de l’estrena del film La sociedad de la nieve de J.A.Bayona, el Liceu acull com a preàmbul un únic concert el proper 8 de desembre dedicat a les bandes sonores de les pel·lícules del prestigiós director.
  • El mestre i compositor Fernando Velázquez dirigeix l'Orquestra Simfònica del Vallès amb un extraordinari programa que viatja per la música dels films: L’orfenat (2007), Lo imposible (2012), Un monstre em ve a veure (2016), Jurassic World: El regne caigut (2018) i La sociedad de la nieve (2023), pel·lícula candidata als Oscars 2024.
  • En paraules de J.A.Bayona, aquesta serà “una nit memorable on reviurem l’impacte de les pel·lícules a través de la poderosa connexió entre les seves històries i la música”.
  • La presentació del projecte serà a CASA SEAT.
  • El concert té el patrocini de CUPRA.

COMPRA ARA

Barcelona, 26 d'octubre de 2023. L’univers cinematogràfic del prestigiós director de cinema Juan Antonio Bayona, conegut mundialment per les seves espectaculars produccions, s’apodera de la Sala Gran del Liceu el proper 8 de desembre amb un extraordinari concert patrocinat per CUPRA. En motiu de l’estrena de la seva última pel·lícula La sociedad de la nieve, el concert serà una oportunitat única per submergir-se en l’atmosfera i emoció de les bandes sonores més emblemàtiques dels films del director J. A. Bayona: L’orfenat (2007), Lo imposible (2012), Un monstre em ve a veure (2016), Jurassic World (2018) i La sociedad de la nieve (2023), pel·lícula candidata als Oscars 2024.

La música prendrà vida amb l'Orquestra Simfònica del Vallès amb la batuta del reconegut mestre Fernando Velázquez, qui també firma les composicions de L’orfenat, Lo impossible i Un monstre em ve a veure. El cèlebre compositor Michael Giacchino és l’autor de les memorables bandes sonores de Jurassic World i La sociedad de la nieve. El Cor Madrigal de Barcelona també participarà en la interpretació de la partitura a Jurassic World.

En paraules de J. A. Bayona, l’esdeveniment “serà una nit memorable on reviurem l'impacte de les meves pel·lícules a través de la poderosa connexió entre les seves històries i la música.” I afegeix: “Em fa molt feliç celebrar la música de les meves pel·lícules en un dels escenaris més impressionants del món, el Liceu, i de la mà dels seus extraordinaris compositors, Fernando Velázquez i Michael Giacchino”.“Amb un programa excepcional, el concert recorrerà, a través del poder de la música de cinema, tot el ventall d'emocions que hem explorat junts a les nostres pel·lícules. Des del terror d’El orfenat fins a la tragèdia de Lo imposible, passant per la fantasia de Un monstre em ve a veure, l'aventura de Jurassic World  i l'emoció de La sociedad de la nieve conclou.

Les entrades per a aquest concert ja estan a la venda. El projecte es presentarà a CASA SEAT. Properament s’enviarà una convocatòria als mitjans de comunicació.

El concert té el patrocini de CUPRA.

Logo Cupra