Sara Blanch

Soprano

Nascuda a Darmós (Tarragona), ha estudiat amb Isabel Cañas, Elisenda Cabrero, Enedina Lloris, Francesca Roig i Carmen Bustamante, i actualment ho fa amb la soprano Mariella Devia.

Després del seu debut amb la Lisístrata d’Albert Carbonell, va cantar The little sweep i Die Zauberflöte a Sabadell, Il viaggio a Reims a Pesaro i Das Lied der Frauen vom Fluss amb La Fura dels Baus. Des d’aleshores ha cantat L’occasione fa il ladro i La serva padrona a Barcelona; L’italiana in Algeri, Il vespro siciliano (P. J. von Lindpainter) i Le Comte Ory al Festival Rossini de Wilbad; Don Pasquale a Castelló; Don Giovanni a Sabadell; Die Zauberflöte a Sevilla i Salern; La viejecita al Teatro de la Zarzuela de Madrid; El gall d’or al Teatro Real de Madrid, i L’elisir d’amore a Oviedo. L’any 2016 guanyà el quart premi del Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas, a més dels premis a la millor cantant espanyola i catalana, i el de millor intèrpret de sarsuela.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2016/17 amb Thaïs, i aquesta temporada hi ha tornat amb L’italiana in Algeri.