Marc Sala

Tenor
Image

Nascut a Barcelona, estudià al Conservatori del Liceu amb el ternor Eduard Giménez i al Conservatorio Joaquín Rodrigo de València amb Ana Luisa Chova. Ha assistit a classes magistrals de Montserrat Caballé, Raúl Giménez, Leyla Gencer, Luciana Serra, Dolora Zajick o Jaume Aragall. També estudià Història de l’art a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Ha cantat en teatres i auditoris com el Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona, Teatro Campoamor d’Oviedo, Ópera de Las Palmas, Teatro Comunale Mario Del Monaco de Treviso, Teatro Comunale di Ferrara, així com al festival Rossini de Wildbad i amb els Amics de l’Òpera de Sabadell. L’han dirigit mestres com Gustavo Dudamel, Riccardo Frizza, Pinchas Steinberg, Corrado Rovaris, Gustav Kuhn, entre d’altres. 

El seu repertori inclou títols com La flauta màgica, Don Giovanni, Die Entführung aus dem Serail, L’occasione fa i ladro, L’elisir d’amore, Falstaff, etc. 

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2013/14 amb La petita flauta màgica i ha tornat amb Andrea Chénier (2017/18), El jove barber de Sevilla (2019/20), el concert Sondra Radvanovsky: Les tres reines (2020/21), Pikovaia Dama (2021/22), Il trittico i Parsifal (2022/23).