Image

Nascut a Barcelona, estudia al Conservatori Superior del Liceu amb Eduardi Giménez, i al Conservatori de València amb Ana Luisa Chova. Ha rebut cursos i classes magistrals de Montserrat Caballé, Raúl Giménez, Dolora Zajick o Jaume Aragall. També té estudis d’Història de l’art a la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’any 2006 debuta el rol de Tamino amb l’Escola d’Òpera dels Amics de l’Òpera de Sabadell, i des d’aleshores ha participat en diverses produccions de l’associació. Ha cantat a teatres i auditoris com el Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona, Teatro Campoamor d’Oviedo, Opera Las Palmas, Teatro Arriaga Antzokia de Bilbao, Palau de les Arts de València, Teatro Comunale de Treviso, Teatro Comunale di Ferrara, Teatro Nacional de Panamá, Teatro Municipal de Caracas, entre d’altres. Ha enregistrat l’òpera Alba eterna d’Albert Guinovart, així com Le siège de Corinthe amb Festival Rossini de Wildbad.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2013/14 amb l’espectacle infantil La petita flauta màgica, producció que cantà de nou la temporada 2016/17.

Temporada 2022-23

Parsifal ( QUART ESCUDER )

Temporada 2023-24

Adriana Lecouvreur ( POISSON )