L'esperat retorn discogràfic de Salvador Sobral

Timbre marca l'esperat retorn discogràfic de Salvador Sobral. El quart àlbum d'estudi del músic portuguès inclou 11 cançons originals noves, 10 escrites en col·laboració amb Leo Aldrey, que també signa la producció de l'àlbum.

El single en arribar, un sorprenent duet amb Jorge Drexler publicat el 14 d'abril, és el primer avenç de l'àlbum que veurà la llum a finals de setembre.

"El nom Timbre va sorgir per dues raons principals. La primera, potser la més òbvia, és perquè abans de res en aquesta vida sóc cantant, intèrpret i el que més em defineix i distingeix és la meva veu, el meu timbre. La segona raó és que m'interessa el concepte de timbre com a color, el color de la veu, el color dels instruments. El disc serà com una acolorida paleta de timbres que disparen la claredat.

Ah! I hi ha una tercera raó per al nom de l'àlbum, i és que el timbre es diu igual en molts idiomes llatins i germànics. S'escriu igual i vol dir el mateix. Sembla que el concepte de Timbre és universal i tots hi estem d'acord".

Salvador Sobral

Organitza:
Diari Ara
Peu de la creu, 5 - 7
08001 Barcelona
esdeveniments@ara.cat

febrer 2024